Aanbod >

Verder ben ik getrouwd met de meest mooie, prachtige dame van de hele wereld en willen wij samen werken aan een betere toekomst door het begeleiden van mensen zowel op emotioneel als lichamelijk vlak. We willen jou de nodige rust en balans bieden en jou laten ontdekken wat jouw leven lichter zou maken. Dat klein sprankeltje hoop rust in iedereen en ja, ook in jou.  

Vanuit mijn expertise in opvoedkunde en mensen touwen in de handen te geven wil ik dit ook uitbreiden op bredere basis. Mijn doel is mensen een kunstzinnige ‘schop onder hun gat’ te geven en doelen te laten stellen om een lichter leven te leiden. Hierbij vind ik het belangrijk te kijken naar de onderliggende gedachten en emoties om patronen te herkennen en te doorbreken. 

Na mijn opleiding ben ik gestart als persoonlijk assistent bij mensen met een beperking. Na 4 jaar intensief meelopen en leren merkte ik dat er iets miste. Er was een groei in mij gaande dat ik niet kon uiten op werkvlak en waar ik meer mee wou doen en vooral wou doorgeven. Ik ben mij gaan verdiepen in creatieve therapie en voedingscoaching, maar ook dat gaf mij (niet genoeg) voldoening. Vandaar heb ik besloten een coach opleiding te starten wat mij nog meer handvaten gaf om door te geven wat in mij gaande was. Ik heb mezelf uitgedaagd en liefgehad waardoor er wonden geheeld konden worden en meer zelfvertrouwen in de plaats kwam. 

Hoe het allemaal begon...

'Ik hou ervan mensen te motiveren, inspireren en lief te hebben. Mijn doel is om bewustwording te creëren waar mensen geen zicht hebben in wie ze zijn en wat ze willen met hun leven. '

Verstuur!

Stuur ons een bericht!

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact op met jou