cONTACT >

Vanuit 5 leidende thema’s (geloven, genieten, groeien, gezond leven en liefhebben) krijg je inzicht in jouw passies en dromen. We stellen een haalbaar stappenplan samen waarin duidelijk wordt wat jouw doel is en wat je wilt bereiken. Wanneer jouw doelen duidelijk zijn komt er ruimte om te durven dromen en te genieten van de kleine dingen. 

Welke patronen hebben jou gemaakt tot wie jij nu bent? Wat maakt jou oprecht gelukkig? Of wat kost jou nu net erg veel energie? Wie ben je nu eigenlijk? We zoomen in op jouw energiebalans, liefdestalen en DISC-profiel. Aan de hand van een aantal testen krijg je meer inzicht in wie je nu bent en welke stappen je kan zetten om dichter bij jouw ideale zelf te komen. We stellen een balans op zodat jij precies weet wat jou energie kost en waar je energie van krijgt. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om je geliefd te voelen en wat jou intrinsiek motiveert.

In het deel verleden kijken we op een creatieve manier naar jouw fundament. We zoomen in op de welke ervaringen die jou gemaakt hebben en waar jouw fundament op rust. Door het verleden te begrijpen en een plaats te geven komt er ruimte voor licht dat kleur in je leven geeft. Hierdoor kan je loskomen van je pijn en komt er rust en heling in de plaats. Je krijgt tools in handen om los te komen van de negatieve ervaringen die je achtervolgen en begeleiden jou om opnieuw stappen vooruit te kunnen zetten. Zo kunnen we verder werken aan wie je nu bent en wie je wilt worden. 

Coaching

Doorheen de gesprekken gaan we dieper in op het verleden, gaan we op zoek naar jezelf en plannen we jouw toekomst . Je krijgt van ons een werkboek waardoor je je eigen traject kan bekijken en beoordelen. Het doel hierbij is om bewustwording te creëren en zo stappen te kunnen zetten.

Verleden

Heden

Toekomst

Gaat je hart hiervan sneller kloppen?
Aarzel niet en neem contact met ons op voor een intake gesprek.

De gesprekken duren een 60-tal minuten en gaan door bij ons thuis of online.
De prijs per sessie is 70€ incl. BTW.

Verstuur !

Stuur ons een bericht!

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact op met jou