Steve Vancutsem

"De eerste stap is voor jou,
wat daarna komt doen we samen"

Aan de hand van 3 leidende thema's streef ik ernaar het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Je krijgt een uitgebreid werkboek waarin we een mix van (creatieve) therapie en coaching hanteren. Ik help jou om een lichter leven te leiden vanuit rust en passie om nieuwe doelen te creëren en terug grip op je leven te krijgen. 

Coaching 

Lees meer >

Gedurende een 5-tal sessies graven we dieper in op jouw noden. Je leert hierbij jezelf kennen a.d.h.v een persoonlijkheidstest. We stellen een stappenplan op waarbij je handvaten krijgt om aan de slag te gaan. Na dit traject weet je wat jij nodig hebt om jezelf geliefd en goed te voelen want JIJ bent belangrijk. 

Kort traject

Lees meer >

Door middel van fotografie wil ik laten zien hoe prachtig jij gemaakt bent. De buitenkant is slechts een omhulsel van wat binnenin jou speelt. Dit wil ik tot uiting brengen door je binnenkant naar buiten te brengen. Je laten zien hoe prachtig jij geschapen bent en wat voor capaciteiten er in jou liggen. Een foto kan één ding zijn maar een foto dat meer dan duizend woorden spreekt is een kracht dat niemand jou kan afnemen.


Fotografie

Lees meer>

Verstuur!

Stuur ons een bericht!

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact op met jou